Black and Blue online subtitrat

Black and Blue online subtitrat

Loading...

Black and Blue online subtitrat. Satula de bataile primite, Frannie fuge cu fiul ei departe de sotul ei, detectivul Bobby Benedetto. Cu o noua identitate si cu o noua casa spera sa ramana ascunsa. Lucrurile nu pot ramane asa pentru Bobby care face tot posibilul sa-i gaseasca. Expunerea este urmată de un polițist afro-american de sex feminin Detroit, care se împiedică de ofițerii corupți care ucid un traficant de droguri, un incident capturat de camera ei de corp. Ei o urmăresc în timpul nopții, în încercarea de a distruge filmul, dar pentru a face lucrurile să se înrăutățească, au învinovățit o bandă criminală că este responsabilă de moartea comerciantului. Black and Blue online subtitrat

Exposure follows a rookie Detroit African-American female cop who stumbles upon corrupt officers who are murdering a drug dealer, an incident captured by her body cam. They pursue her through the night in an attempt to destroy the footage, but to make matters worse, they’ve tipped off a criminal gang that she’s responsible for the dealer’s death.

Filmul Black and Blue (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Black and Blue online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *